Takbyte Kalmar

Vi har över 10 års erfarenhet inom bygg

Takbyte Kalmar

Välkommen till RCRBYGG – din pålitliga partner för takbyte och takrenoveringar i Kalmar. Vi är experter på att erbjuda högkvalitativa taklösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi förstår att ditt tak är en av de viktigaste komponenterna i ditt hem eller företagsbyggnad, och det är därför viktigt att se till att det är i gott skick. Vårt erfarna team av takläggare har lång erfarenhet av att arbeta med olika taktyper, inklusive tegel, betong, plåt och shingel. Vi kan hjälpa dig att byta ut ditt gamla tak eller utföra en omfattande takrenovering för att säkerställa att ditt tak är i toppskick.

Vi använder oss av högkvalitativa material och modern utrustning för att säkerställa att varje takbyte och takrenovering är hållbart och estetiskt tilltalande. Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför anpassar vi vårt arbete efter dina specifika önskemål och behov. Vår personal arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att vi levererar ditt drömprojekt inom den tidsram och budget som passar dig.

Takbyte Kalmar
Takbyte Kalmar

Vilka vi är

På RCRBYGG är vi stolta över vårt rykte för att leverera högkvalitativa och pålitliga byggtjänster till våra kunder. Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Takbyte Kalmar

Vad vi gör

Vårt team består av välutbildade och erfarna hantverkare som är utrustade med den senaste tekniken och de bästa materialen på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande uppsättning av byggtjänster, inklusive golvläggning, renoveringar och takbyte.

VÅRA TJÄNSTER

Takbyte Kalmar

Plattsättning

Takbyte Kalmar

Golvläggning

Takbyte Kalmar

Takbyte

Takbyte Kalmar

Renovering

Takbyte Kalmar

Stenläggning

RCRBYGG

LÖTVÄGEN 1, 394 71 Kalmar
076-917 16 82