Stenläggning Kalmar

Vi har över 10 års erfarenhet inom bygg

Stenläggning Kalmar

Välkommen till RCRBYGG – din pålitliga partner för stenläggningsprojekt i Kalmar. Vi är experter på att erbjuda högkvalitativa stenläggningslösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vårt erfarna team av stenläggare har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av stenmaterial, inklusive granit, kalksten och marksten. Oavsett om du vill lägga en stentrappa vid din entré, skapa en vacker stenbelagd uteplats eller en stilig stenmur, så kan vi hjälpa dig. Vi använder oss av högkvalitativa material och modern utrustning för att säkerställa att varje stenläggningsprojekt är hållbart och estetiskt tilltalande. Vi förstår att varje projekt är unikt och därför anpassar vi vårt arbete efter dina specifika önskemål och behov. Vår personal arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att vi levererar din dröminstallation inom den tidsram och budget som passar dig.

Vi är stolta över att leverera högkvalitativt arbete som överträffar våra kunders förväntningar, och vi är glada över att ha ett stort antal nöjda kunder i Kalmar och dess omgivningar.

Stenläggning Kalmar
Stenläggning Kalmar

Vilka vi är

På RCRBYGG är vi stolta över vårt rykte för att leverera högkvalitativa och pålitliga byggtjänster till våra kunder. Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Stenläggning Kalmar

Vad vi gör

Vårt team består av välutbildade och erfarna hantverkare som är utrustade med den senaste tekniken och de bästa materialen på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande uppsättning av byggtjänster, inklusive golvläggning, renoveringar och takbyte.

VÅRA TJÄNSTER

Stenläggning Kalmar

Plattsättning

Stenläggning Kalmar

Golvläggning

Stenläggning Kalmar

Takbyte

Stenläggning Kalmar

Renovering

Stenläggning Kalmar

Stenläggning

RCRBYGG

LÖTVÄGEN 1, 394 71 Kalmar
076-917 16 82