Plattsättning Kalmar

Vi har över 10 års erfarenhet inom bygg

Plattsättning Kalmar

Välkommen till RCRBYGG – din pålitliga partner för plattsättning i Kalmar. Vi är experter på att erbjuda högkvalitativa plattsättningslösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vårt erfarna team av plattsättare har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av material, inklusive kakel och natursten. Oavsett om du vill renovera ditt badrum eller kök, eller om du vill lägga till en vacker kakelvägg i ditt vardagsrum, så är vi här för att hjälpa till. Vi använder oss av högkvalitativa material och modern utrustning för att säkerställa att varje installation är hållbar och estetiskt tilltalande. Vi är stolta över att leverera högkvalitativt arbete som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi förstår att varje projekt är unikt och därför anpassar vi vårt arbete efter dina specifika önskemål och behov. Vår personal arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att vi levererar din dröminstallation inom den tidsram och budget som passar dig.

Plattsättning Kalmar
Plattsättning Kalmar

Vilka vi är

På RCRBYGG är vi stolta över vårt rykte för att leverera högkvalitativa och pålitliga byggtjänster till våra kunder. Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Plattsättning Kalmar

Vad vi gör

Vårt team består av välutbildade och erfarna hantverkare som är utrustade med den senaste tekniken och de bästa materialen på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande uppsättning av byggtjänster, inklusive golvläggning, renoveringar och takbyte.

VÅRA TJÄNSTER

Plattsättning Kalmar

Plattsättning

Plattsättning Kalmar

Golvläggning

Plattsättning Kalmar

Takbyte

Plattsättning Kalmar

Renovering

Plattsättning Kalmar

Stenläggning

RCRBYGG

LÖTVÄGEN 1, 394 71 Kalmar
076-917 16 82